Web Analytics Made Easy - Statcounter

انیمیشن «پسر دلفینی» به کارگردانی محمد خیراندیش تنها با دو هفته اکران در روسیه توانست با کسب دومین رتبه فروش، گیشه 100 میلیون روبلی بدست آورد.

به گزارش خبرنگار فرهنگی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ انیمیشن «پسر دلفینی» که برای اولین بار به دلیل قرار گرفتن در بخش غیر رقابتی 39 امین جشنواره فیلم فجر، از این فستیوال انصراف داد، حالا اکران درخشانی را در روسیه تجربه می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«پسر دلفینی» به نویسندگی و کارگردانی محمد خیراندیش و تهیه کنندگی محمد امین همدانی در سال 99 تولید شده اما به دلیل کرونا، عوامل این کار ترجیح دادند تا زمان مناسبی برای اکران داخلی و خارجی این انیمیشن در نظر بگیرند.

در خلاصه این انیمیشن آمده:« هواپیمایی در دریا سقوط می کند. یک دلفین(سفید) به همراه مادرش (نانا) نوزاد انسانی (پسر دلفینی) را در دریا یافته و از او نگهداری می کنند. پسر دلفینی بزرگ شده و پس از اینکه متوجه می شود او یک انسان است به دنبال پیدا کردن مادرش از دریا خارج شده و راهی جزیره می شود. »

محمدامین همدانی تهیه‌کننده انیمیشن «پسر دلفینی» درباره جزییات اکران فیلمش در روسیه به خبرنگار صبا گفت:« ما توانستیم با بزرگترین توزیع‌‎کننده فیلم در روسیه به توافق برسیم. شرکت «CPS» پیشنهاد بالاترین هزینه را از بین سایر شرکت‌ها برای تبلیغات به ما داد پس با آن‌ها وارد قرارداد شدیم و در نتیجه فیلم ما در ۲۷۱۲ سالن به اکران درآمد و در دو هفته اول اکران توانستیم دومین رتبه فروش را در روسیه به دست آورده و مبلغی در حدود ۱۰۰ میلیون روبل معادل یک و هفت دهم میلیون دلار فروش داشته باشیم. ابتدا این فیلم به زبان روسی و به شکل بومی شده‌ای ترجمه و بازنویسی و سپس وارد مرحله صداگذاری و دوبله شد و به جرات می‌توانم بگویم دوبله‌ای که به زبان روسی انجام شد حتی به مراتب از دوبله فارسی بهتر و قوی‌تر بود.»

با اکران دو هفته ای این انیمیشن در 2700 سالن حدود 52 میلیارد تومان نصیب این انیمیشن شده است؛ مبلغی که هیچ قت در اکران های طولانی مدت هم در ایران به دست نخواهند آورد. اینجاست که نقش و اهمیت اکران های خارجی مشخص می شود که علاوه بر آورده مالی برای تهیه کننده، اعتبار و کلاس جهانی به اثر می دهد و می تواند دروازه ای برای تولیدات مشترک و پخش جهانی باشد.

بدون شک هر اثری قابلیت پخش بین المللی ندارد و باید تولیدکنندگان آثار سینمایی به المان های جذابیت های بین المللی توجه کافی داشته باشند و از همان ابتدا فیلم و یا انیمیشن خود را با این نگاه تولید کنند. موضوعات جهانی، جذابیت ها و کشش قصه و داستان و یک پخش کننده در کلاس جهانی می تواند به پروسه تولید و پخش بین المللی کمک بزرگی کند.

علاوه بر کشورهای همسایه، چین، کره، هند و روسیه می توانند گزینه های مناسبی برای تولیدات مشترک و پخش جهانی آثار سینمایی ما باشند. به شرطی که به دنبال قصه مشترک و زبان و فهم مشترک با آنها برسیم و قطعا وقتی سینماگر ما برای کار خود شریک خارجی داشته باشد، برای پخش جهانی این اثر عملا نصف راه را پیموده است.

در حال حاضر چین با حدود 82 هزار سالن سینمایی و هند با 12 هزار سالن از ظرفیت و پتانسیل بالایی برای همکاری های مشترک سینمایی برخورداراند. در این خصوص رایزن فرهنگی چین در جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه در سال‌های اخیر جشنواره‌های بین‌المللی فیلم چین به صحنه‌ای برای حضور فعال فیلمسازان ایرانی تبدیل شده است و سینماگران توانسته‌اند در جشنواره‌های بین‌المللی فیلم پکن و شانگهای افتخاراتی را کسب کنند، معتقد است: معرفی سینمای ایران در بازار چین از جمله مواردی است که ما به آن اهتمام می‌ورزیم و علاقه‌مندیم با سینماگران ایرانی همکاری‌های مشترکی داشته باشیم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: پسر دلفینی بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۶۲۰۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گیشه سینماها در هفته دوم اردیبهشت چقدر فروخت؟

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی موسسه سینماشهر، فیلم‌های سینمایی «مست عشق» با فروش بیش از ۳۰ میلیارد و ۵۹۳ میلیون تومان، «تمساح خونی» با فروش بیش از ۸ میلیارد و ۳۴۸ میلیون تومان، «سال گربه» با فروش بیش از ۶ میلیارد و ۶۹۲ میلیون تومان، «بی‌بدن» با فروش بیش از ۳ میلیارد و ۵۹۳ میلیون تومان و «آسمان غرب» با فروش بیش از یک میلیارد و ۵۱۲ میلیون تومان به ترتیب رتبه‌های اول تا پنجم و فروش میلیاردی جدول فروش هفتگی را به خود اختصاص دادند.

فیلم‌های «ایلیا جستجوی قهرمان» با فروش بیش از ۸۳۱ میلیون تومان، «آپاراتچی» با فروش بیش از ۳۵۲ میلیون تومان، «نوروز» با فروش بیش از ۲۰۵ میلیون تومان، «پرویزخان» با فروش بیش از ۲۳ میلیون تومان، «روز مات» با فروش بیش از ۶ میلیون تومان در رتبه‌های ششم تا دهم جدول فروش هفته گذشته جای گرفتند.

همچنین فروش کلی سینمای ایران از ابتدای اردیبهشت تا ۱۴ این ماه به بیش از ۹۷ میلیارد و ۱۳۴ میلیون تومان رسید و سینمای ایران جمعه ۷ اردیبهشت ماه با فروش بیش از ۱۳ میلیارد و ۶۱ میلیون تومان بیشترین فروش و سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت با ۲۷۹ هزار و ۲۹۸ نفر، بیشترین مخاطب را در این ماه داشته است.

کد خبر 6097271

دیگر خبرها

  • جنگنده جنگ جهانی دوم روسیه بازسازی شد و به پرواز درآمد | ویدئو
  • پاداش یک و نیم میلیاردی به مدال آوران کشتی
  • پاداش یک‌ و نیم میلیاردی فدراسیون کشتی به ۹ مدال‌آور رقابت‌های جهانی
  • ایجاد یک میلیون ظرفیت تولید موتورهای فوق کم‌مصرف با ارائه تسهیلات ۸۰۰ میلیاردی
  • پاداش میلیاردی فدراسیون کشتی به مدال‌آوران رقابت‌های جهانی صربستان
  • پاداش میلیاردی فدراسیون کشتی به مدال آوران رقابت‌های جهانی صربستان
  • پاداش ۱.۵ میلیاردی فدراسیون کشتی به ۹ مدال‌آور جهانی
  • ناکامی ایتالیا در سال 2002 و قهرمانی در جام جهانی 2006 به روایت کارتون / انیمیشن
  • گیشه سینماها در هفته دوم اردیبهشت چقدر فروخت؟
  • «گالیله» یک میلیاردی شد